Meteen naar de inhoud

Wat doe ik

daarvoor mag je me altijd wakker maken !!

Portret

voor mooie portretten in de thuisomgeving, de stad, de natuur….Voorlopig doe ik geen studiowerk ( of zo weinig mogelijk ) omdat ik nog geen triggers heb voor de lampen in de studio ( die komen er maar zijn moeilijk verkrijgbaar momenteel.)

Vrij werk

Ik doe allerhande vrij creatief werk. Ook bezoek ik regelmatig evenementen in de buurt om voor leuke foto’s te zorgen. Ik zorg graag voor alleszeggende sfeervolle reportages en als je een idee hebt om te fotograferen, dan hoor ik dit graag van jullie.

fotograferen is net zoals het schrijven van een gedicht, alleen is het niet met tekst, maar met schaduw en licht…

Samenwerken ?

OVER MIJ

Ik ben Saskia Termote, gehuwd met Jurgen, jarig in augustus en geboren in het jaar ’86. Ik ben altijd al ge├»nteresseerd geweest in fotograferen. Toegegeven, in het begin trok het op niet veel, maar ik bleef oefenen en toen ik jurgen en thomas leerde kennen werd mijn zin naar kennis groter. We kochten een spiegelreflex en ik ging vijf jaar naar de Roeselaarse kunstacademie. Mensen die me kennen weten van mijn beperking af, maar dit wil niet zeggen dat het een beperking is in mijn fotografie. Ik zie dingen vanuit een uniek perspectief als ik in de rolstoel zit. Het heeft me vroeger nooit tegengehouden en dat zal het nooit doen. Ik hou van Zwart-Wit en ik bewerk mijn foto’s, maar het bewerken beperkt zich tot het omzetten naar zwartwit, wat contrast toevoegen of de belichting aanpassen.Verwacht van mij geen spectaculaire fototransformatie maar indien je dit wenst breng ik je in contact met thomas of Jurgen.

SEND ME A MESSAGE!

Saskia Termote

saskia@juthosa.be

FOLLOW ME

PHOTO-GRAPH